Wie is WeGo's?

Marc

Na een bankcarrière van 25 jaar (1982 - 2007), waarbij communicatie steevast de rode draad vormde, richtte ik in 2008 Public Speaking Solutions op. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid. Een doordachte keuze, gegroeid op een draagvlak van meer dan 1.000 bancaire presentaties, ontelbare vergadersessies en een pak verrijkende ervaringen en inzichten.   

Vanuit Public Speaking Solutions (what's in a name?) wil ik u graag helpen om u ten aanzien van uw publiek vlotter (lees kort, bondig en vooral helder) uit te drukken en u daarbij ook comfortabel(er) te voelen. Opdat u met nog meer goesting en drive uw publiek zou kunnen inspireren (deze laatste als overtreffende trap van overtuigen).     

In 2013 is WeGo’s gelanceerd. WeGo's vormt het commerciële uithangbord van mijn motivationele drivers en missie: u helpen bij uw persoonlijke ontwikkeling om uzelf - in de bredere context van communicatie - op een (meer) comfortabele manier uit te drukken over niet vanzelfsprekende dingen. Om u te ondersteunen bij het leggen of herstellen van intermenselijke verbindingen, ook in oncomfortabele, lastige en uitdagende momenten. Om u met andere woorden te helpen verbindend, geweldloos en uitnodigend te communiceren.

Gedreven door passie en ruim 35 jaar ervaring in communicatie, geef ik vandaag advies aan en coach, mentor en train ik mensen die hun communicatievaardigheden en -talenten verder willen ontwikkelen... en wandel ik graag met u mee op uw persoonlijk ontwikkelpad.

Dat wandelen mag u overigens ook letterlijk nemen. Hebt u zin in een wandelcoaching rond uw communicatieve uitdagingen? Die is slechts een duw op de onderstaande knop weg...      

Contacteer Marc